Book

Dranken & Cocktails in Amsterdam-West

Ontdek de bar van Met.

Cocktailbar Amsterdam-West

Ontdek de heerlijke cocktails aan de hotelbar bij Met Hotel in Amsterdam-West. Met is een bruisende plek in Amsterdam-West waar je kunt genieten van heerlijke cocktails. Of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen na een drukke dag of om je weekend in te luiden, Met is de ideale plek om te ontspannen met vrienden of collega’s onder het genot van een heerlijke cocktail. Het menu van Met Amsterdam biedt een uitgebreide selectie van klassieke en moderne cocktails, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en perfecte smaakcombinaties. Van gin-tonics tot margarita’s en van mojito’s tot old-fashioneds, of non-alcoholische cocktails, er is voor elk wat wils. Kom langs en ontdek de smaken van Met Amsterdam’s cocktails in Amsterdam-West.


Ruime selectie

Onze luxe hotelbar biedt een ruime selectie aan dranken en cocktails, inclusief non-alcoholische opties die gegarandeerd uw smaakpapillen zullen prikkelen. Onze getalenteerde barkeepers zijn experts in het creëren van verfijnde en smaakvolle cocktails die perfect passen bij onze culinaire hoogstandjes. Of u nu op zoek bent naar een klassieke cocktail of een innovatieve creatie, wij hebben het!

Bij Met Sabor geloven we dat het schenken van non-alcoholische cocktails net zo belangrijk is als het aanbieden van alcoholische dranken. Onze non-alcoholische cocktails zijn net zo lekker en stijlvol als de alcoholische varianten en zijn perfect voor gasten die liever geen alcohol drinken.

Onze dranken- en cocktailkaart is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen iedereen kan genieten aan onze hotelbar. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste drankjes die perfect passen bij uw smaak en voorkeuren. Kom langs bij restaurant Met Sabor en geniet van onze uitgebreide dranken- en cocktailselectie, inclusief onze heerlijke non-alcoholische opties. Onze luxe hotelbar en uitnodigende sfeer maken het de perfecte plek voor een avondje uit met vrienden, familie of collega’s.

Deel deze pagina met vrienden

Bel